Firma NTP Premtoni është një ndërrmarrje tregtare private serioze, e cila është në shërbim të klientelës.

Punojmë sakt me kohën dhe transportojmë materiale termoizoluese, fasada të llojeve të ndryshme për mure të mbrendshme dhe të jashtme dhe llaqeve të ndryshme.

Bëjmë pigmentimin e fasadave dhe ngjyrave, tregtojmë ngjitesa, pllaka knaufi me të gjitha elementet për tavane të varura dhe mure, elemente dekorative nga gipsi dhe polisteroli.

Brendet të cilat i tregtojmë ne janë kualitative dhe prestigjioze, si nga ato vendore po ashtu edhe ato nga Zvicrra, Sllovenia, Gjermania, Italia dhe Kroacia.

Ndër to janë: Pofix, Sto, Knauf, Kabe, SatStyro, X-Fort, Belinka, TKK, Likov, Schwenk, RBB-Aluminuim, Ursa, Ferrero, Haco, Würth, etj.

Shikoni produktet që ofrojmëProduktetLexoni më shumë për neRreth NeshJu keni mundësinë të na kontaktoni nga kontakt forma ose nga të dhënat informuseKontakti
Previous
Next